The Ruggeds: Between Us

The Ruggeds vliegen de hele wereld over als breakdance crew, maar voor hun theatershow Between Us zijn ze dit najaar weer in de Nederlandse theaters te vinden. Met deze show brengen The Ruggeds een ode aan hun vriendschap, en nemen ze je mee in hun wereld vol acrobatiek, humor en natuurlijk breakdance. “Hun performance Between Us is meeslepende breakdance, explosief, energiek en vertelt en passant een verhaal. Dat van vriendschap, van acht jongens die elkaar vertrouwen maar die ook in wedijver zijn verwikkeld. Zij transformeren speelse stoeipartijen tot virtuositeit, verveling wordt expressie.” ★★★★★ NRC.

Afgelopen jaar zaten ze nog maandenlang opgesloten in Hollywood voor hun deelname aan World Of Dance. Ze stonden op grote dance-events zoals Red Bull BC One, Juste Debout, The Dance, Sadler’s Wells en Breakin’ Convention. Ze deelden eerder het podium met internationale artiesten als Rita Ora en Justin Bieber en werden in de zomer nog door De Volkskrant het onbetwistbare hoogtepunt van de Parade genoemd. Met Between Us geven The Ruggeds een ode aan hun vriendschap.

Je hebt familie en je hebt vrienden. Maar wat als je vrienden je familie zijn? The Ruggeds kennen elkaar sinds hun tienerjaren. Met elkaar groeiden ze op en werden ze hun eigen versie van een familie. Niet samengebracht door DNA, maar door ervaringen. In Between Us ben je welkom in hun huis, om te vinden wat hun drijft. Probeer de banden te ontrafelen die hen verbinden. Wat maakt hen een familie? Hoe diep gaan hun verbindingen? Met een mix van muziek, acrobatiek, humor en dans is het altijd feest bij hen over de vloer.

Hun kracht is hun persoonlijke benadering van het breakdanceschap. Elk lid van de crew is uniek, samen zijn zij Rugged: rauw, niet gepolijst, ruig. Ruwe randjes maken de persoonlijkheid. “Wij hebben altijd gebattled niet per se om te winnen maar om de beste versie van onszelf te zijn. Bovenal zijn wij een crew, een familie en zijn we zo kleurrijk als de optelsom van ons allen.” Met een flinke dosis humor en acrobatiek laten The Ruggeds je hun wereld zien.

Deze voorstelling is geschikt voor personen vanaf 8 jaar.

De pers over de voorstelling

“Avond aan avond uitverkocht in het Paradetheater. Terecht. Hun performance Between Us is meeslepende breakdance, explosief, energiek en vertelt en passant een verhaal. Dat van vriendschap, van acht jongens die elkaar vertrouwen maar die ook in wedijver zijn verwikkeld. Zij transformeren speelse stoeipartijen tot virtuositeit, verveling wordt expressie.” ★★★★★ NRC.

“Ondersteboven, steunend op handen, voeten of op elkaar laten The Ruggeds zien dat hun arsenaal aan moves onuitputtelijk is. En dat is iets om op de banken voor te gaan staan.” – ★★★★ De Volkskrant.

“Op de Parade dansen The Ruggeds als elektrische vonken.” ★★★★★ NRC.

“Een levend altaar als ode aan vriendschap en vertrouwen.” – Theaterkrant.

“Het vertoon van eigen kunsten en opbieden tegen elkaar levert continu enthousiasme op in de theaterzaal en blijft interessant om naar te kijken.” – Theaterkrant

Vrijdag 13 december 2019 | 20.00 uur

Bestel hier je kaarten