Holy Funk

Tijdens de Urban Dansdagen vindt de vijfde editie van Holy Funk plaats in het Parktheater Eindhoven. Poppers, lockers, breakers & waackers – kom en doe mee aan de cyphers, soul trains & battles! Dit jaar is er weer een vernieuwd concept voor deze jam.

First round: Jam ronde
De naam zegt al genoeg! In deze ronde kun je lekker jammen, chillen en socialiseren met elkaar. Let wel op! De juryleden jammen ook mee! Wie ze zijn, maken we aan het eind van deze ronde bekend. Elk jury zal de twee beste dansers/danseressen van zijn/haar stijl uitkiezen voor de top 8. Deze top 8 dansers/danseressen zullen deelnemen in de battle ronde.

Second round: Soul train ronde
Fresh to impress (eenmalig): De taak van uitgekozen persoon is om indruk te maken op de juryleden. Krijg je een ster, dan ga je automatisch door naar het tweede deel van de Soul train ronde; Be Funky.
Be funky (tijdslimiet): In het laatste deel van Soul train ronde laat jij zien waarom jij in de top 8 hoort.

Third round: Battle ronde
In de laatste ronde van Holy Funk, taat de top 8 van de Jam ronde battlen tegen de top 8 van de Soul train ronde via het knockout systeem. De winnaar van deze ronde zal ervandoor gaan met de prijs van €250,-

Prijs winnaar: €250,- + trofee
Host: Arjuna Vermeulen
DJ: Lucas Benjamin

Holy Funk | Grote foyer
zaterdag 15 december om 14.00 uur