Deelnemers NK Breakdance, Hiphop Kingz & Holy Funk

Wil je als danser deelnemen aan het NK Breakdance, Hiphop Kingz en/of Holy Funk? Bestel via deze pagina je deelnemerskaart. Inschrijvingen voor de battles zijn op de dag zelf open vanaf 12.00 uur. 

NK Breakdance
Tijdens de 19e editie van het DBC NK Breakdance (Dutch B-boy Championships) strijden B-Boys en B-Girls uit het hele land om de meest prestigieuze breakdance titel van Nederland. De dansers strijden zowel solo als in crews. DBC vindt voor de derde keer plaats tijdens de Urban Dansdagen. Er wordt dit jaar gestreden in drie categorieën: Solo B-Boys, solo B-Girls en crews. Line up Dj’s, judges, Mc’s volgt spoedig.

Hiphop Kingz
Nieuw dit jaar bij de Urban Dansdagen: de battle finales van Hiphop Kingz. Urban dansers met de dansstijlen hiphop en house strijden tegen elkaar. Een internationaal jurypanel zal de dansgroepen beoordelen. 

Holy Funk
Tijdens de zesde editie van Holy Funk strijden urban dansers met allerlei dansachtergronden tegen elkaar om de winst. Op funky live muziek dansen poppers, lockers, breakers en waackers tegen elkaar.

  • Bij binnenkomst kun je, je inschrijven bij de inschrijfbalie. Vanuit daar word je naar de juiste locatie verwezen. 
  • Na afloop is er een afterparty in het Theatercafé.

Bestel hier je tickets!